20 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrafic feroviar blocat între staţiile Filiaşi şi Gura Motrului

Trafic feroviar blocat între staţiile Filiaşi şi Gura Motrului

Trafic feroviar blocat între staţiile Filiaşi şi Gura Motrului. Circulaţia feroviară este întreruptă, joi după-amiază, între staţiile Filiaşi şi Gura Motrului. Un tren care aparţine CFR Marfă s-a defectat. Al doilea fir de cale ferată de pe respectivul tronson este închis, în această perioadă, pentru realizarea unor lucrări. În aceste condiţii, două garnituri feroviare pentru călători staţionează.

„Circulaţia trenurilor este oprită la această oră între staţiile Filiaşi – Gura Motrului, pe firul 2, din cauza defectării locomotivei unui tren de marfă, care aparţine operatorului naţional SNTFM CFR Marfă. Firul 1 este închis pentru lucrări în perioada 17- 28.07.2023, ceea ce nu permite redirecţionarea trenurilor pe un singur fir. La ora 15.50 a plecat din Gura Motrului locomotiva de ajutor, pentru tractarea trenului de marfă”, precizează CFR.

În aceste condiţii, trenul IR 1691, care circulă între Bucureşti  şi Timişoara, a fost oprit temporar în staţia Răcari, de la ora 15.17, iar trenul R 2085, care circulă pe ruta Craiova – Petroşani, este oprit temporar în gara Filiaşi, de la ora 15.14.

Timpul estimat pentru reluarea circulaţiei este de 20 – 30 de minute.

Citeşte şi: 47 de dosare penale după controlul autorităților în centrele de asistenţă socială

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS