13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoAmbasadorul SUA în România a vizitat fabrica Ford Otosan Craiova

Ambasadorul SUA în România a vizitat fabrica Ford Otosan Craiova

Ford Otosan Craiova a primit astăzi vizita ambasadorului Statelor Unite ale Americii în România, Excelența Sa, Kathleen Kavalec.

Ambasadoarea Kavalec a fost întâmpinată la fabrica de la Craiova de Guven Ozyurt, Directorul General al Ford Otosan, împreună cu Josephine Payne, Director General Adjunct – Ford Otosan și Mujdat Tiryaki, Președintele Ford Otosan România și Directorul fabricii din Craiova, potrivit mynewsdesk.com.

„În cadrul fabricii din Craiova au fost efectuate modernizări semnificative“

„Suntem onorați să o primim astăzi pe doamna Ambasador Kavalec în fabrica noastră de ultimă generație Ford Otosan din Craiova. Aceasta este prima vizită a Excelenței Sale aici și am profitat de această ocazie pentru a o pune la curent pe doamna Ambasador cu activitățile noastre din România și pentru a discuta despre planurile viitoare.

În ultimul an, în cadrul fabricii din Craiova au fost efectuate modernizări semnificative pentru a sprijini lansarea în producție a modelului Courier, răspunzând în același timp cererii clienților noștri pentru modelul Puma, care continuă să fie cel mai bine vândut autoturism Ford în Europa”, a declarat Guven Ozyurt, Directorul General al Ford Otosan.

În contextul acestei vizite, Ford Otosan s-a alăturat și a semnat Declarația de Susținere a Emancipării Economice a Femeilor (#EmpowerHer), recunoscând contribuția femeilor din întreaga lume și importanța unui mediu egal și echitabil pentru ca femeile să prospere ca lideri, antreprenori și inovatori.

Cultura Ford Otosan se bazează pe angajamentul nostru ferm față de egalitatea de șanse, respectul pentru diversitate și diferențele culturale. Semnarea programului #EmpowerHer vine ca un pas firesc pentru companie care susține în permanență antreprenoriatul feminin.

„Am fost deosebit de impresionată să văd progresele făcute de Ford Otosan“

Ambasadorului Statelor Unite ale Americii în România, Excelența Sa, Kathleen Kavalec , a declarat: “Am fost onorată să am ocazia să vizitez fabrica Ford Otosan Craiova și să văd creșterea și inovația din ultimii ani. Am fost deosebit de impresionată să văd progresele făcute de Ford Otosan în ceea ce privește angajarea și responsabilizarea femeilor angajate și felicit compania pentru că a semnat Declarația #EmpowerHer sponsorizată de Serviciul Comercial Extern al SUA, Ambasada SUA în România și Camera de Comerț Americană din România.

Felicit Ford Otosan pentru creșterea sa impresionantă, ceea ce duce la crearea de noi locuri de muncă bine plătite în Craiova, oferind în același timp un produs excelent atât românilor, cât și unei piețe europene mai largi.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS