23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBăuți sau fără permis la volan, în Craiova și Moţăţei

Băuți sau fără permis la volan, în Craiova și Moţăţei

Polițiștii doljeni au descoperit ieri în trafic șoferi băuți sau fără a poseda permis de conducere. Un tânăr din comuna doljeană Moţăţei fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența alcoolului pe o stradă din comună. Tot ieri, un bărbat a fost prins la volan sub influența alcoolului în timp ce circula pe strada pe strada Henri Coandă, din Craiova.

Polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Cetate au depistat, pe 11 mai, un tânăr de 25 de ani, din comuna Moțăței, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucian Blaga, din comună.

Întrucât prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit IPJ Dolj.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Depistat la volan sub influența alcoolului, în Craiova

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat, tot ieri, 11 mai, un bărbat de 56 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Henri Coandă, din municipiu.

Şi acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citeşte şi: Slatina City Run, în weekend. Trafic restricţionat pe principalele străzi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS