22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Recorder: Alianță demnă de Caragiale. Cum s-au aliat PSD, USR și PMP să mușamalizeze o investiție eșuată lângă Craiova

(VIDEO) Recorder: Alianță demnă de Caragiale. Cum s-au aliat PSD, USR și PMP să mușamalizeze o investiție eșuată lângă Craiova

-

O nouă investigație Recorder arată cum la Pielești, comună situată în zona metropolitană a Craiovei, primarul de la PMP s-a aliat cu consilierii de la PSD și USR pentru a mușamaliza o investiție eșuată de infrastructură din fonduri europene.

În timp ce primarul și executantul lucrării susțin că rețeaua de canalizare a fost făcută ca la carte, șefa companiei locale de apă și canal refuză să preia investiția. Aceasta acuză că sistemul s-a defectat înainte de inaugurare.

În loc să admită problemele și să caute soluții, primarul Irinel Irimescu (PMP) s-a aliat cu consilieri de la PSD și USR și au hotărât să o demită pe șefa companiei locale. I-au reproşat că a semnalat problemele de la rețeaua de canalizare.

Ședința de consiliu local în care s-a pus la cale demiterea a luat însă o turnură neașteptată, transformându-se într-o scenetă desprinsă parcă din dramaturgia lui Caragiale. Mai multe detalii pe Recoder.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:29:42

(VIDEO) Olguța Vasilescu, la depunerea candidaturii pentru un nou...

Olguța Vasilescu a declarat astăzi, cu ocazia depunerii candidaturii...

ȘTIRI GdS