19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPatru bărbați din Negoi, reținuți pentru trafic de droguri de risc

Patru bărbați din Negoi, reținuți pentru trafic de droguri de risc

Patru bărbați din Negoi au fost reținuți pentru trafic de droguri de risc. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în municipiul Băileşti, judeţul Dolj.

Trei tineri din Negoi au fost prinşi în flagrant delict în timp ce ar fi vândut 900 de grame de canabis, pentru 23.000 de lei.

Ulterior, în urma a 4 percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate alte cantități de drog de risc (cannabis). Au fost ridicate și alte mijloace de probă. Printre acestea și două arme care urmează să fie expertizate, conform IPJ Dolj.

Poliţiştii au identificat şi o a patra persoană. Este vorba de un bărbat de 43 de ani, din Negoi. Acesta ar fi participat alături de cei trei tineri la vânzarea drogurilor.

Cei patru barbaţi, duşi la audieri

Cei trei tineri, împreună cu bărbatul, de 43 de ani, au fost conduşi la audieri. Procurorul de caz a dispus măsura reţinerii față de aceștia, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. Au fost introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.

Din cercetări a reieșit faptul că, începând cu ianuarie 2023, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc consumatorilor din județul Dolj, cu 50 de lei pentru un gram.

Cele 4 persoane bănuite vor fi prezentate vineri judecătorului din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au fost angrenați și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

Citeşte şi: Un TIR înmatriculat în Bulgaria s-a răsturnat la Bratovoești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS