23.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: A murit la serviciu după ce a fost lovit cu maşina de un coleg

Dolj: A murit la serviciu după ce a fost lovit cu maşina de un coleg

A murit la serviciu după ce a fost lovit cu maşina de un coleg. Un bărbat din Dăbuleni, judeţul Dolj, a murit marţi la serviciu. Acesta a fost lovit cu maşina de un coleg.

Polițiștii au fost sesizați că în incinta unei societăți comerciale din Dăbuleni un bărbat ar fi fost acroșat de un vehicul.

„Un bărbat, de 51 de ani, din Dăbuleni, în timp ce conducea o autoutilitară în curtea unei societăți comerciale, la efectuarea manevrei de mers înapoi ar fi acroșat un bărbat, de 65 de ani, tot din Dăbuleni, accidentându-l mortal.

Conducătorul auto, angajat al societății comerciale, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negati“, potrivit IPJ Dolj.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă

„A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sanătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sanătate în muncă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, mai precizează IPJ Dolj.

Citeşte şi: Casieră care număra banii încasaţi, jefuită de un bărbat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS