8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean prins circulând cu 176 km/h

Craiovean prins circulând cu 176 km/h

Un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe DN 56, cu viteza de 176 km/h.
Un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului, din municipiul Craiova, cu viteza de 140 km/h.
Cei doi au fost sancționaţi contravențional, fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Un bărbat, de 70 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Colonel Ion Angelescu, din localitate, având o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

156 de sancţiuni contravenţionale, în 24 de ore

Poliţiştii rutieri au acţionat pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Cu această ocazie, au fost legitimate și verificate peste 274 de persoane, fiind controlate și 255 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 156 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 30.000 de lei. Totodată, au fost reținute 19 de permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Totodată, a fost constatată și o infracțiune la regimul siguranței circulației pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS