8.3 C
Craiova
joi, 30 martie, 2023
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Restricţii de circulaţie în zona Stadionului Oblemenco

Craiova: Restricţii de circulaţie în zona Stadionului Oblemenco

Primăria Municipiului Craiova a anunţat că pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele CS Universitatea Craiova şi FC Hermannstadt, ce va avea loc, în ziua de 28.01.2023, pe Stadionul Ion Oblemenco, vor fi instituite restricții de circulație pe  mai multe sectoare de drum.

Astfel, în ziua de 28.01.2023, intervalul orar 18:00 – 23:00, se va restricţiona circulaţia rutieră pe bld. Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu până la intersecţia cu str. Râului.

Traficul rutier, în zona şi perioada menţionate, va fi deviat pe arterele adiacente.

Pe timpul desfășurării partidei de fotbal, între orele 20:00 – 21:45, circulația vehiculelor și a pietonilor în zona stadionului Ion Oblemenco se va desfășura normal.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară,  pentru autovehiculele care deţin un tichet de acces valabil, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, pentru vehiculele care transportă persoane cu dizabilități, precum şi pentru autovehiculele televiziunilor care vor transmite evenimentul.

Conducătorii auto trebuie să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

      

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS