8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: A cumpărat o mașină second-hand şi a rămas fără ea chiar în ziua în care a adus-o acasă

Dolj: A cumpărat o mașină second-hand şi a rămas fără ea chiar în ziua în care a adus-o acasă

O familie din judeţul Dolj care a cumpărat la mâna a doua un autoturism a constatat, chiar în seara în care a adus maşina acasă, că aceasta fusese furată. Ancheta deschisă de poliţişti indică drept principal suspect pe nepotul vânzătorului autovehiculului.

Cercetarea în acest caz a fost deschisă după ce, în seara zilei de 3 decembrie, la ora 22.20, poliţiştii Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, de o tânără de 22 de ani, din comuna Galicea Mare, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au furat autoturismul parcat în faţa locuinţei. Femeia a povestit că maşina fusese cumpărată chiar în acea zi, de către soţul său, de la o un bărbat de 31 de ani din comuna Catane, care i-a înmânat un rând de chei ale autoturismului şi actele acestuia, potrivit IPJ Dolj.

Maşina furată, găsită abandonată în extravilanul comunei Negoi

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, maşina furată a fost găsită abandonată, în extravilanul comunei Negoi, într-o zonă cu vegetaţie densă. Ancheta deschisă de poliţişti arată că principalul suspect pentru comiterea furtului este nepotul bărbatului care a vândut autoturismul.

„În fapt, un tânăr de 19 ani, din comuna Catane, nepotul bărbatului de 31 de ani, împreună cu un bărbat de 33 de ani, din comuna Negoi, sunt bănuiţi că ar fi sustras autoturismul, din comuna Galicea Mare.

Totodată, până în comuna Galicea Mare, cei doi s-ar fi deplasat cu un alt autoturism, condus de tânărul de 19 ani, care avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, existând suspiciunea că i-a fost încredinţat de bărbatul de 33 de ani”, mai transmite IPJ Dolj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu deține permis de conducere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS