-8.5 C
Craiova
joi, 9 februarie, 2023
Știri de ultima orăLocalDoljRestricţii de circulaţie în zona Stadionului Oblemenco

Restricţii de circulaţie în zona Stadionului Oblemenco


Primăria Craiova a anunţat că, în ziua de 3 decembrie, pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele Universitatea Craiova şi U Craiova 1948 ce va avea loc pe Stadionul de Fotbal Ion Oblemenco, în intervalul orar 17.00 – 22.30 se va restricţiona circulaţia rutieră.

Restricţia va fi pe următoarele sectoare de drum:

  • bld. Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu până la intersecţia cu str. Râului.
  • str. Ecaterina Teodoroiu, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Bucovăţ, până la intersecţia cu str. Câmpia Islaz;

De asemenea, în ziua de 03.11.2022, în intervalul orar 20:45 – 22:30, circulaţia rutieră va fi restricţionată și pe următoarele sectoare de drum:

  • bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu Calea Unirii până la intersecţia cu bld. 1 Mai, sensul de mers către bld. 1 Mai;
  • str. Gheorghe Bibescu, de la intersecţia cu str. Madona Dudu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă;
  • str. Câmpia Islaz, de la intersecţia cu str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă.

Pe timpul desfășurării meciului de fotbal, respectiv între orele 19.00 – 20.45, circulația vehiculelor și a pietonilor în zona stadionului Ion Oblemenco se va desfășura normal.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru mijloacele de transport în comun, pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară, pentru cele care transportă persoane cu handicap, care deţin permis acces valabil, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum şi pentru autovehiculele televiziunilor care vor transmite evenimentul.

Traficul rutier, în zona şi perioada menţionate, va fi deviat pe arterele adiacente.

Conducătorii auto trebuie să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS