12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Târgul de Crăciun din Craiova şi-a deschis porţile

(VIDEO) Târgul de Crăciun din Craiova şi-a deschis porţile

-

Târgul de Crăciun din Craiova şi-a deschis porţile în urmă cu puţin timp. Acesta se anunță a fi unul dintre cele mai spectaculoase de până acum.

Cinci zone centrale sunt pregătite pentru sărbători: Piața Mihai Viteazul, Centrul Vechi, esplanada Teatrului Național, zona Doljana, Părculețul de la Catedrala Sf. Dumitru.

Pe strada A. I. Cuza, zona English Park, de la ora 17.00, se desfășoară The Artist Awards, iar la 18.30 a fost pornit iluminatul festiv.

Pe lângă sutele de mii de beculețe care compun diverse perdele de lumini, unele montate în premieră, vizitatorii pot descoperi și un brad înalt de peste 20 metri, un patinoar de 700 mp și o serie de căsuțe unicat, sculptate și ornate tematic, în care comercianții își vor vinde produsele.

Vizitatorii vor avea ocazia să-și cumpere tot felul de produse specifice sezonului, de la cei peste 70 de comercianți din Craiova și din toată țara: mâncare tradițională, jumări, brânzeturi, vin fiert, cozonaci, gogoși, waffles, burgeri, churros, stroh, turtă dulce, decorațiuni și cadouri lucrate hand-made, globuri, coronițe etc.

Târgul de Crăciun Craiova va rămâne deschis până pe 8 ianuarie 2023.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A murit după ce fost surprins de un...

Un bărbat, de 54 de ani, a murit, astăzi,...

ȘTIRI GdS