10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUniversitatea din Craiova, 75 de ani de tradiție, performanță, viziune

Universitatea din Craiova, 75 de ani de tradiție, performanță, viziune

Universitatea din Craiova organizează vineri, 11 noiembrie, ora 13.00, la Teatrul Național ”Marin Sorescu”, ședința festivă a Senatului Universității din Craiova.

La eveniment vor participa oficiali din Guvernul României, Ministerul Educației, autoritățile locale, precum și rectorii universităților românești care fac parte din Consiliul Național al Rectorilor (CNR).
La manifestarea aniversară vor participa și reprezentanții principalelor consorții universitare din România (Consorțiul Universitaria, Consorțiul Universitar Agronomic și de Medicină Veterinară, Consorțiul Universităților Tehnice, Consorțiul Universităților de Medicină și Farmacie, Consorțiul Arte și Consorțiul Academica Plus).

Tot vineri, la Universitatea din Craiova, încep lucrările Consiliului Național al Rectorilor, în cadrul cărora vor fi abordate cele mai importante subiecte cu privire la învățământul universitar.

Consiliul Național al Rectorilor este forul academic cel mai important și este principalul factor de promovare a intereselor universităților din România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS