13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Ciolacu: Nu este neapărat ca președintele PSD să fie candidat la președinție

(VIDEO) Ciolacu: Nu este neapărat ca președintele PSD să fie candidat la președinție

-

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat la Craiova, după conferința de realegere a președintelui PSD Dolj, că pentru alegerile prezidențiale din 2024 nu este neapărat ca președintele PSD să fie și candidat la aceste alegeri.

„Dacă la ultimele patru alegeri am pierdut înseamnă că a fost ceva greșit”, a spus Ciolacu. Acesta a mai precizat că va schimba și statutul partidului pentru a putea să dea posibilitatea mai multor membri să-şi depună candidatura pentru prezidenţiale, iar candidatul final al PSD la prezidenţiale să fie ales în urma unei conferinţe naţionale, asemănătoare cu cea de la PSD Dolj. Declarațiile au fost făcute după ce Ciolacu a fost întrebat ce părere are despre ultimele declarații ale lui Mircea Geoană, referitoare la prezidențiale, din care s-a înțeles că ar vrea să fie candidat.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a ținut însă să precizeze că „ar bine ca membrii PSD să își ducă la îndeplinire atribuțiile din funcțiile pe care le au după votul românilor și să aștepte noile alegeri ale românilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Mult a fost puţin a mai rămas. Fantasy Park...

Deşi lucrările la Fantasy Park s-au încheiat de ceva...

ȘTIRI GdS