16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMarcel Ciolacu, la conferinţa PSD Dolj: Am crezut că sunt la Gala Bute

Marcel Ciolacu, la conferinţa PSD Dolj: Am crezut că sunt la Gala Bute

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că, de când a intrat în sala conferinței PSD Dolj, a crezut ca este la Gala Bute. „Claudiu eu nu o să fiu sponsor la conferința ta“, a spus Ciolacu la începutul discursului.

„Nu a fost dragoste la prima vedere, dar acum este o prietenie, dar și o relație de respect”, a mai descris Cioacu relația cu liderii PSD Dolj.

Marcel Ciolacu a continuat apoi cu menţiunea ca s-a sfătuit cu Olguța, dar și cu Claudiu Manda înainte ca PSD să intre la guvernare și a precizat că, „dacă Manda a fost mai echilibrat, nu pot să vă spun ce a fost la gura Olguței, pentru că eram într-un dezastru după doi ani de guvernare de dreapta”. Ciolacu a mai menționat că a crescut mult datoria publică și deficitul, experții fiind Cîţù și Vâlceanu, care au urcat deficitul de la aproape 3% la 10%.

Marcel Ciolacu a întrebat unde sunt acești bani. „Așteptăm și azi un răspuns de la DNA „, a spus președintele PSD. „Acești bani nu se regăsesc în școli, în spitale, ci în buzunarele unor șmecheri. Am intrat la guvernare pentru că lucrurile megeau într-un zid. Am adus coerență la Guvernare”, a continuat președintele PSD. Acesta a spus că energia reprezintă 70% din actuala inflație și asta din cauza liberalizării pieței.

Marcel Ciolacu a mai precizat că a cerut modificări la PNRR pentru că sunt zeci de aberații în acest program și susține că PSD nu a avut acces la acest program pentru că a fost secretizat de Cîțu. „Îl susțin pe premierul Ciucă să modifice greșelile, dar să se abțină cu laudele modificărilor pentru că nu se modifică greșelile unui pesedist, ci ale unui fost premier PNL“. Ciolacu a menționat că PSD Dolj va continua să câștige alegerile „pentru că este o organizație condusă de Claudiu pe tot terenul, după cum a spus soția sa, OlguțaVasilescu. Dar dacă asta este o problemă, e simplu, îi vom lua mingea”. Președintele PSD a spus în încheiere că „PSD Dolj ca să câștige alegerile trebuie să aibă cu 5 în față, plus ceva. Deocamdată această cifră a fost la Olt”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS