16.4 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCosmin Vasile: Au început lucrările la noul terminal al Aeroportului Craiova

Cosmin Vasile: Au început lucrările la noul terminal al Aeroportului Craiova

Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, prezent la alegerile PSD Dolj, şi-a început discursul cu proiectele pe care le desfășoară Consiliul Judeţean.

Prima veste a fost că azi au început lucrările la noul terminal al Aeroportului Craiova. „O remarcă a celor care vin aici este că Doljul este mai mult decât si-ar fi imaginat. Nu exagerez că pe masa noastră sunt 70 de proiecte. Vă aduc și prima veste: primele utilaje au intrat pe șantier și au început construcția noului terminal al Aeroportului Craiova. Dacă va merge în linie dreaptă va fi gata în 2024.

Începe și al doilea tronson de la Craiova-Cetate. Sunt bani din proiecte pe fonduri europene. Dacă nu erau bani europeni și făceam doar din banii CJ Dolj, drumul Craiova -Cetate ar fi fost făcut în 7 ani”, a precizat preşedintele CJ Dolj.

Cosmin Vasile a mai menționat că s-a înscris în PSD în 1997 și i-a fost mereu alături președintele Claudiu Manda, căruia i-a promis că îi va rămâne aproape indiferent de drumul pe care il va alege şi chiar dacă nu va fi ales.

Claudiu Manda este singurul candidat anunțat la funcția de președinte al PSD Dolj. În sală, la alegeri, sunt 618 din cei 639 de delegați ai PSD Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS