25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljClaudiu Manda, reales preşedinte al PSD Dolj

Claudiu Manda, reales preşedinte al PSD Dolj

Claudiu Manda a fost reales în funcția de președinte al PSD Dolj cu unanimitate de voturi. Cosmin Vasile i-a dat lui Claudiu Manda un tricou pe care era scris „You are our hero“ și banderola de coordonator de echipă. Pe spatele tricoului scria „C. Manda 2024“. La final a intrat live fiul lui Claudiu Manda și le-a urat succes tatălui și partidului, mesaj care l-a emoţionat pe preşedintele PSD Dolj.

„Să fi reales pentru al treilea mandat este o reală performanță pentru mine. Vechii preşedinţi au reușit să stea maximum cinci ani. Toată lumea are loc în echipă. Nu sunt coordonatorul fiecăruia din echipă. Poate la primarul municipiului Craiova trebuie să recunosc că mai avem discuții pe acasă, că mai trebuie câteodată”. Manda a adus și vesti de la Bruxelles:” Săptămâna trecută a fost aprobată suma de 1,2 miliarde de euro pentru județele Olteniei“.

Președintele PSD Dolj, reales în funcție, a revenit apoi la activitateain partid si a menționat: „L-am susținut pe Marcel Ciolacu, ca președinte PSD Dolj, pentru că am avut încredere că e vulpoi adevărat şi că nu vom pierde cu el. Și am avut dreptate. Vă felicit că ați intrat la guvernare… Stau și mă gândesc cum arăta România guvernată de USR, dar mă bucur că nu o să știm niciodată”. Manda a făcut și o glumă referitoare la rezultatele PSD Dolj la alegerile anterioare și că nu a vrut să depășească la alegeri Oltul sau Buzăul că „dracu ne lua”.

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a mai spus că așteaptă pesediștii care au plecat din partid „să se întoarcă acasă”. L-a dat exemplu pe primarul de la Urzicuța. De asemenea, președintele PSD Dolj a spus ca acum partidul are la nivelul județului 78 de primari și urmează să adauge încă 12.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS