5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reţinut pentru lovire

Dolj: Reţinut pentru lovire

Un tânăr de 20 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, a fost reţinut, ieri, de Poliţiştii Secţiei 4.

În cursul zilei de ieri, în jurul orelor 14.50, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, un tânăr de 27 de ani, din Craiova, ar fi fost înţepat cu un obiect tăietor-înţepător.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii care au stabilit că tânărul, în timp ce se afla în zona Pieţei Constantin Brâncuşi, din Craiova, ar fi fost înţepat cu un obiect tăietor-înţepător de un alt tânăr de 20 de ani, din Craiova, care ulterior a părăsit zona, plecând într-o direcţie necunoscută.

Tânărul de 27 de ani a fost transportat la spital, fiind conştient şi cooperant.

În urma activităților desfășurate, tânărul bănuit de comiterea faptei a fost identificat la scurt timp de poliţişti, fiind depistat la domiciliul său din Craiova şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de astăzi, tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS