25.6 C
Craiova
sâmbătă, 13 august, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljSe deschid parcurile și Grădina Botanică din Craiova

Se deschid parcurile și Grădina Botanică din Craiova

Parcurile, cu excepţia Parcului Tineretului și Hanul Doctorului, și Grădina Botanică din Craiova se redeschid, astăzi, la ora 13.00.

În urma furtunii din data de 2 iulie, angajații RAADPFL Craiova au dat curs tuturor sesizărilor primite din partea cetățenilor intervenind pentru ridicarea arborilor doborâți sau a celor care prezentau pericol pentru trecători. Pe lângă intervenția din cadrul tuturor sectoarelor de activitate, toate cele 13 formații din cadrul Secției Zone Verzi, dar și echipa din cadrul formației Toaletări Arbori, au avut sute de sesizări la care au dat curs, iar altele la care urmează să ajungă în perioada imediat următoare.

Au fost rezolvate urgențele precum degajarea carosabilului, trotuarelor, intrările în blocuri, dar și arborii rupți care prezentau pericol pentru cetățeni. S-a intervenit în toate parcurile orașului, în Parcul Nicolae Romanescu, dar și în Grădina Botanică, acolo unde au existat foarte multe probleme, fiind nevoie de o atenție specială pentru ridicarea crengilor rupte și a arborilor doborâți de vânt.
În cazul unor precipitații puternice, în caz de furtună sau vânt puternic, craiovenii sunt sfătuiţi să părăsească imediat parcurile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS