22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Bărbaţi cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc

Dolj: Bărbaţi cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, împreună cu procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au realizat, pe 21 iunie, o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar penal de trafic de droguri de mare risc.

Acţiunea de prindere în flagrant delict a fost efectuată în localitatea Branişte, unde doi bărbaţi, de 29 şi 37 de ani, ambii din judeţul Dolj, au fost prinşi în momentul în care ar fi pus, spre vânzare, 7 doze de cocaină, în schimbul a 3.500 de lei, potrivit IPJ Dolj.

Cei doi bărbaţi au fost testați cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv

Cei doi bărbaţi au fost testați cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de droguri, acestora fiindu-le recoltate mostre biologice.

„Au fost puse în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară, toate în județul Dolj, în urma cărora, au fost descoperite şi ridicate 20 de doze de cocaină, 2 pistoale și muniție, supuse autorizării (unul cu bile metalice, iar altul cu bile de cauciuc), 2 telefoane mobile și o farfurie, ce ar fi prezentat urme de cocaină. Totodată, într-unul dintre autoturismele folosite de bărbaţi, au fost descoperite încă 2 doze de cocaină“, mai precizează IPJ Dolj.

Cei doi bărbaţi, arestaţi preventiv

Procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova a dispus reținerea celor doi bărbaţi, pentru 24 de ore, ulterior, instanța de judecată dispunând arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Activităţile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS