10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: A Va ediție a Festivalului Luminii în Parcul Romanescu

Craiova: A Va ediție a Festivalului Luminii în Parcul Romanescu

Cercetașii României, filiala Craiova, au pregătit locuitorilor orașului o zi de relaxare în natură cu ateliere interactive, spectacole cu lumină și muzică, la Festivalul Luminii 2022.
Craiovenii sunt așteptați sâmbătă, 25 iunie, începând cu ora 17.00, în Parcul “Romanescu”, zona Pavilionul Fanfarei, cu un decor magic, zone de relaxare, ateliere interactive, spectacole de muzică și robotică.
Copiii de toate vârstele pot participa până la ora 19.30 la ateliere de joc și joacă, pictură pe față, handmade sau “fă-ți propria gulguță“, unde oricine poate învăța să-și confecționeze atracția festivalului.

La ora 20.00, cercetașii vor aprinde cele 5000 de gulguțe pregătite să lumineze aleile din jurul Pavilionului.

Festivalul Luminii se derulează în zona Pavilionul Fanfarei

Ediția de anul acesta se va încheia cu un concert de muzică acustică ținut de o trupă locală, “Contrasens“, programat să înceapă după ora 21.00, la care toată lumea este binevenită să se alăture și să cânte.

Craiovenii sunt invitați la distracție

În Craiova, Festivalul Luminii a fost organizat pentru prima dată în anul 2016 și are scopul de a deconecta participanții de la agitația vieții cotidiene și de a promova un stil de viață sănătos și responsabil cu mediul înconjurător. Totul într-o seară plină de lumină, în care putem reflecta la aceste lucruri într-un mediu verde, relaxant și plin
de lumină.
Intrarea la festival și participarea la ateliere este liberă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS