14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMinor înjunghiat pe o stradă din Craiova. Autorul, căutat de poliţişti

Minor înjunghiat pe o stradă din Craiova. Autorul, căutat de poliţişti

Incident șocant petrecut în această după-amaiază într-o zonă circulată din Craiova. Un copil de 14 ani a fost înjunghiat de un alt copil, care apoi a fugit. Polițiștii îl caută pe autorul faptei.

Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 17.20, în zona Salii Polivalente din Craiova. Un minor de 14 ani, din localitate, ar fi fost înjunghiat, potrivit IPJ Dolj

După primele cercetări la fața locului, oamenii legii au stabilit că minorul, în această după-amiază, în timp ce se afla în zona Sălii Polivalente, din municipiu, ar fi fost înțepat, în zona omoplatului stâng cu un obiect tăietor-înțepător, de către un alt minor, tot de 14 ani, din Craiova, care ulterior a părăsit zona, plecând într-o direcție necunoscută.

Minorului i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru depistarea persoanei banuite de comiterea faptei, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS