3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCarambol cu patru mașini pe o stradă din Craiova

Carambol cu patru mașini pe o stradă din Craiova

O tânără de 23 de ani a ajuns la spital, astăzi, în urma unui accident care a avut loc pe strada Calea Bucureşti din Craiova și în care au fost implicate patru mașini.

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați, luni seară, cu privire la faptul că pe strada Calea București, din Craiova, a avut loc un accident rutier, potrivit IPJ Dolj.

Din primele verificări, oamenii legiiau stabilit că un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Craiova, pe strada Calea București, din direcția bulevardul Carol către Nicolae Titulescu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus în fața sa de un tânăr de 27 de ani, din municipiu.

Din impact, autoturismul condus de tânărul de 27 de ani a intrat in coliziune din spate cu un alt autoturism pe care l-a proiectat în față într-un al patrulea autoturism, condus în aceeași direcție de mers.

O tânără a fost transportată la spital

În urma evenimentului rutier, o tânără de 23 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital. Toți conducatorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS