27.3 C
Craiova
sâmbătă, 2 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăLocalDoljRestricții de circulație în zona Stadionului Oblemenco

Restricții de circulație în zona Stadionului Oblemenco

Primăria Craiova a anunţat că pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele CS Universitatea Craiova şi SEPSI OSK Sf. Gheorghe de pe Stadionul Ion Oblemenco vor fi impuse restricții de circulație.
Pentru meciul care va avea loc, în ziua de 12.05.2022, vor fi instituite restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum.

Astfel, în ziua de 12.05.2022, intervalul orar 17.30 – 22.00, se va restricţiona circulaţia rutieră după cum urmeză:

  • bld. Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu până la intersecţia cu str. Râului.
  • str. Ecaterina Teodoroiu, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Bucovăţ, până la intersecţia cu str. Câmpia Islaz;

De asemenea, în ziua de 12.05.2022, intervalul orar 21.00 – 22.00 se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

  • bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu Calea Unirii până la intersecţia cu bld. 1 Mai, sensul de mers către str. Râului;
  • str. Gheorghe Bibescu, de la intersecţia cu str. Madona Dudu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă;
  • str. Câmpia Islaz, de la intersecţia cu str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară, pentru autovehiculele care deţin un tichet de acces valabil, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, pentru vehiculele care transportă persoane cu dizabilități, precum şi pentru autovehiculele televiziunilor care vor transmite evenimentul.

Conducătorii auto trebuie să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS