16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAntonie Solomon, jigniri pe Facebook

Antonie Solomon, jigniri pe Facebook

Vicepreședintele CJ Dolj, Antonie Solomon, s-a luat la harţă pe Facebook cu un bărbat care l-a jignit foarte dur la o postare despre o vizită a edilului la muzeul de ceară Madame Tussauds, din Londra, în calitate de reprezentant al CJ Dolj. În postarea respectivă, Antonie Solomon a scris, printre altele, că îşi doreşte înființarea unei secții a Muzeului de Artă sau de Istorie, asemănătoare celei de la Londra.

Bărbatul care a comentat la postare a făcut trimitere la faptul că Antonie Solomon a fost la închisoare în trecut şi a spus că nu ar trebui să aibă funcţia pe care o deţine la momentul actual, aceea de vicepreședinte al Consiliului Județean Dolj. Antonie Solomon s-a aprins şi nu s-a putut abţine să nu îi răspundă celui care a comentat la adresa lui. Mai mult decât atât, răspunsul a fost unul care nu face deloc cinste unui vicepreşedinte de Consiliu Judeţean.

Solomon: „Cu tine aş merge jegule…“

Mesajul care a aprins spiritele a fost următorul: „Nu vrea el mai bine la puşcărie.. Cum să ajungă, mă, un fost puşcăriaş, vicepreşedintele CJD, fiind condamnat pentru luare de mită?(…)“, a fost comentariul bărbatului pe Facebook.
La scurt timp, Antonie Solomon i-a răspuns de pe pagina sa oficială de Facebook, iar mesajul acestuia a fost următorul: „Cu tine aş merge jegule…“.

Conversaţia a continuat, iar bărbatul i-a răspuns fostului edil: „mă bucur că încă vă comportaţi ca atare, ca un puşcăriaş, ca un birjar. Sunteţi un om rău, un comunist notoriu, care crede că are dreptul la orice şi oricum. Nu aveţi ce căuta la nicio conducere. Sunteţi pe acel post din cauza corupţiei şi incompetenţei politicii din Craiova. Vreţi să mergem? Când doriţi?“, a spus acesta.
Nici de această dată Antonie Solomon nu s-a putut abţine şi i-a răspuns încă o dată: „Du-te tu primul, jegule…îţi dau adresa…“, a scris fostul edil al Craiovei.

„Pe tine te expun să te scuipe toţi…“

Un alt bărbat a comentat la aceeaşi postare: „Fosila politică penală vrea alte fosile de ceară… .“
Imediat, Antonie Solomon a replicat: „Pe tine te expun să te scuipe toţi…“, alături de un emoticon care râdea cu poftă.

La scurt timp, fostul primar al Craiovei a şters comentariile. Gazeta de Sud l-a contactat pe Antonie Solomon care a răspuns: „ De obicei, nu răspund la răutăţi. Nu mă caracterizează un asemenea limbaj. Am reacționat la nervi“, a spus acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS