6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(UPDATE)Dolj: Trafic îngreunat pe DN 55. O victimă este încarcerată

(UPDATE)Dolj: Trafic îngreunat pe DN 55. O victimă este încarcerată

UPDATE: În urma evenimentului rutier, bărbatul de 35 de ani a decedat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Șoferul unui autoturism a rămas încarcerat în autoturismul pe care-l conducea, în această dimineață, pe DN 55, în județul Dolj.
Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că pe DN 55 Craiova-Bechet, la ieșire din localitatea Tâmburești, județul Dolj, un autoturism s-a izbit de un copac. Ulterior autoturismul s-a răsturnat. În urma accidentului, șoferul autoturismului este încarcerat, inconștient. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un bărbat de 35 de ani, din judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, din direcția Craiova către Bechet, din cauze ce urmează a fi stabilite, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS