12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean reținut pentru sechestrarea unei tinere de 18 ani

Craiovean reținut pentru sechestrarea unei tinere de 18 ani

Polițiștii de la Secția 3 au dispus reținerea unui un bărbat de 31 de ani, din Craiova, acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal.

Potrivit oamenilor legii, în noaptea de marți spre miercuri, bărbatul a ridicat de pe stradă o tânără de 18 ani, după care a dus-o într-un imobil din Craiova. Se pare că bărbatul doar a încercat doar să o convingă să lucreze pentru el pe fata de 18 ani, care ar fi practicat prostituția.

Infracțiunea a fost sesizată de o prietenă a victimei

Polițiștii doljeni au precizat că infracțiunea a fost sesizată de o prietenă a victimei.

„În noaptea de 15/16 februarie, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către o tânără de 26 de ani, din Melineşti, cu privire la faptul că, prietena sa, o tânără de 18 de ani, din comuna Calopăr, este ținută contrar voinței sale într-un imobil, din Craiova, însă nu cunoaşte adresa exactă.

La nivelul Secţiei 3 Poliţie Craiova, s-a constituit un colectiv de lucru în vederea identificării locaţiei în care s-ar afla tânăra în cauză şi stabilirea situaţiei de fapt. La scurt timp după sesizare, la sediul poliţiei s-a prezentat tânăra de 18 ani, care a declarat că, în timp ce se afla pe strada Mitropolit Firmilian, din Craiova, ar fi fost introdusă cu forța într-un autoturism de către un bărbat, iar ulterior a fost condusă într-un imobil din Craiova, unde ar fi fost ţinută aproximativ o oră, împotriva voinţei sale, fără a fi agresată”, au explicat oamenii legii.

În urma cercetărilor, bărbatul suspectat de comiterea faptei a fost identificat de polițiști. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS