2.3 C
Craiova
miercuri, 6 decembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reținuți pentru furt, conducere fără permis și tăinuire

Dolj: Reținuți pentru furt, conducere fără permis și tăinuire

Doi doljeni au fost reținuți, ieri, pentru comiterea infracțiunilor de furt, conducere fără permis și tăinuire.

Polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Poiana Mare au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, din Calafat, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis și un bărbat de 33 ani, din comuna Rast, bănuit de comiterea infracţiunii de tăinuire.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul, în noaptea de 21/22 decembrie 2021, ar fi sustras cheile unui autoturism ce aparţine unui tânăr de 27 de ani, din Poiana Mare, în timp ce aceştia se aflau într-un imobil din comuna Tutunarii Vechi.

Ulterior ar fi sustras şi autoturismul persoanei vătămate parcat în apropierea imobilului, pe care l-ar fi condus din comuna Tutunarii Vechi până în Craiova, unde, cu ajutorul bărbatului de 33 de ani, l-ar fi înstrăinat unei alte persoane.

În cursul zilei de ieri, cei doi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări, iar în urma probatoriului administrat, au fost reținuţi, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Calafat cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS