14.4 C
Craiova
miercuri, 18 mai, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reţinut nerespectarea ordinului de protecţie

Dolj: Reţinut nerespectarea ordinului de protecţie

Polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Pleniţa au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 50 de ani, din comuna Orodel, bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecţie.

În după-amiaza zilei de ieri, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 47 de ani, din comuna Orodel, cu privire la faptul că, fostul concubin, un bărbat de 50 de ani, din localitate, a venit la locuinţa sa, încălcând ordinul de protecţie emis de instanţa de judecată.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, unde a fost găsit bărbatul în cauză, care a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Astfel, poliţiştii au stabilit că, ieri, bărbatul s-ar fi prezentat la locuinţa fostei sale concubine, deşi avea dispusă interdicţia de a se apropia de la mai puţin de 150 de metri de femeie şi de locuinţa acesteia.

De asemenea, cel în cauză este cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, în sensul că, la data de 27 decembrie a.c., ar fi agresat-o fizic femeia în cauză.

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecţie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Astăzi, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Finlanda şi Suedia vor face împreună achiziţii militare

Finlanda şi Suedia vor achiziţiona împreună arme de foc...

ȘTIRI GdS