13.4 C
Craiova
marți, 17 mai, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat care trebuia să fie în carantină, prins la volan, fără permis

Bărbat care trebuia să fie în carantină, prins la volan, fără permis

Un bărbat de 47 de ani din Craiova a fost prins, ieri, de polițiști conducând fără permis, deși ar fi trebuit să fie în carantină.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în seara zilei de 13 ianuarie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova, au depistat un bărbat de 47 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tineretului, din localitate.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, pe numele bărbatului era dispusă măsura carantinării la domiciliu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Potrivit sursei citate, totodată, bărbatului i-a fost aplicată şi o sancțiune contravențională în valoare de 1000 lei, în conformitate cu prevederile Legeii nr. 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor privind carantina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Începe a 75-a ediţie a Festivalului de Film...

Festivalul de film de la Cannes începe marți seară,...

ȘTIRI GdS