6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrimarul Craiovei dezminte acuzaţiile că ar apărea dansând goală într-un video

Primarul Craiovei dezminte acuzaţiile că ar apărea dansând goală într-un video

Primarul Craiovei dezminte acuzaţiile că ar apărea într-un video dansând goală. Pe internet a circulat, în ultima vreme, un video pornografic, în care apare o femeie dansând goală. Cei care au creat acest video susţineau că în imagini s-ar afla primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu. Edilul Craiovei a fost anunţat de prieteni despre acest video şi a reacţionat pe Facebook. Olguţa Vasilescu spune că este folosită o metodă mizerabilă de a o discredita şi a expus o serie de argumente care arată că nu ea este femeia din videoclip.
La o privire atentă, îţi poţi da seama că în imagini nu este primarul Craiovei.

Ce spune Lia Olguţa Vasilescu

Primarul Craiovei a făcut precizări legate de videoclipul apărut pe internet.

„De vreo săptămână, prietenii mă tot avertizează că circulă un filmuleț cu o domnișoară care dansează dezbrăcată și despre care au primit mesaj că aș fi eu acum mai bine de 10 ani. L-am văzut și eu. Filmul e recent pentru că maneaua pe care dansează domnișoara e de anul trecut, iar eu, oricum, în urmă cu 10 ani nu eram roșcată, ci brunetă. Mai mult, am născut prin cezariană, acum 12 ani, ori doamna sau domnișoara nu are astfel de operație și nici alte semne particulare vizibile pe care eu le am pe corp.

Mi se pare mizerabilă tentativa unor indivizi de a mă discredita cu un astfel de trucaj, după ce acum câțiva ani au lansat minciuna că s-a închis Secția de Urgență a Spitalului nr. 1, fiindcă aș fi ajuns acolo în stare de ebrietate. Nu am reacționat atunci, gândindu-mă că nu există vreo persoană atât de idioată încât să creadă că s-ar putea închide un spital unde sunt, în orice moment, minimum 3000 de oameni sau ca niciunul dintre cei 3000 nu ar fi avut telefon mobil ca să imortalizeze momentul.

M-am convins, pe parcurs, că sunt mulți astfel de idioți. De altfel, este și același mod de operare: se aruncă zvonul și apoi apare pe undeva prin media convențională ca să pară că e și un sâmbure de adevăr. Este motivul pentru care reacționez azi, deși e mai mult decât jenantă discuția despre un astfel de subiect… Sărbători fericite și vouă, celor care nu mai știți ce să inventați despre mine!“, a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Citeşte şi: Peste 50 de percheziții în contextul campaniei de vaccinare anti-Covid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS