21.7 C
Craiova
duminică, 23 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reținuți pentru tâlhărie calificată

Dolj: Reținuți pentru tâlhărie calificată

Polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Cetate au reținut, ieri, pentru 24 de ore, un bărbat de 31 de ani și un adolescent de 16 ani, ambii din comuna Unirea, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările desfăţurate de poliţişti s-a stabilit că în noaptea de 6/7 decembrie, cei în cauză ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 32 de ani, din Unirea, de unde ar fi sustras un televizor. Totodată cei doi ar fi agresat-o pe mama bărbatului, o femeie de 67 de ani, care se afla în locuință la momentul respectiv.

În urma activităţilor specifice desfășurate de polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Cetate, Serviciului de Investigații Criminale Dolj și Poliției Municipiului Calafat cele două persoane au fost identificate şi conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma probatoriului administrat de polițiști, cei în cauză au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

În cursul acestei zile, aceștia vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS