11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Surprinși în timp ce pescuiau cu ajutorul plaselor tip setcă

Dolj: Surprinși în timp ce pescuiau cu ajutorul plaselor tip setcă

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, structura Bechet, aflate în timpul executării unei misiuni specifice pe raza localității Dăbuleni, în zona canalului de irigații C-0, au depistat, în această dimineață, trei bărbați în timp ce pescuiau cu ajutorul unor plase de pescuit tip setcă.

S-a procedat la legitimarea și identificarea celor trei persoane, constatând că se numesc A.A., de 45 ani, D.V., de 41 ani și A.R., de 23 ani, toți din localitatea Dăbuleni. În urma verificărilor efectuate au fost găsite trei plase tip setcă cu o lungime totală de 180 metri.

De asemenea, la fața locului a fost găsită cantitatea de 20 kg pește din specia caras care, ulterior, a fost predat unei societăți specializate pentru valorificare.
Persoanelor le-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deținerea fără documente legale a peștelui și a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit și pescuit comercial fără a deține autorizație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS