16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Tânărul evadat din Dolj, căutat de peste 800 de polițiști

(VIDEO) Tânărul evadat din Dolj, căutat de peste 800 de polițiști

Tânărul de 23 de ani, evadat joi seară din arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a fost căutat de peste 800 de polițiști. El este dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, activitățiile de căutare tânărului de 23 de ani, evadat în cursul serii trecute, din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj, s-au desfășurat pe parcursul întregii nopți, fiind mobilizate peste 800 de efective de poliție de la toate structurile.

Tânărul care a evadat a fost dat în urmărire națională și în consemn la fontiera de stat a României. Au fost instituite filtre rutiere pe raza întregului judeţ.

Totodată, au fost organizate echipe de căutare,periere, scotocire, pe raza municipiului Craiova, oraşului Filiaşi,
pe raza comunei Unirea şi comunei Motăței, cu sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Dolj, GJMb Craiova, politistilor de la transporturi, frontiera dar și Poliţiei Locale Craiova,la activitati fiind folosiți și câini de urmă.

Polițiștii au desfăşurat investigaţii specifice, fiind ridicate imagini de pe camerele de supraveghere video în vederea stabilirii itinerariului de deplasare al evadatului.

Toate aceste activități sunt continuate pe polițiști în vederea identificării, găsirii, prinderii şi
reîncarcerării tânărului evadat, respectiv tragerea la răspundere penală a acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS