-1.8 C
Craiova
joi, 9 decembrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDoljSe redeschide ghișeul cu publicul al DPCEP Dolj

Se redeschide ghișeul cu publicul al DPCEP Dolj

Direcția Publică Comunitară de Evidență a Persoanelor (DPCEP) Dolj a anunțat că își reia activitatea de ghișeu cu publicul începând cu data de 20 octombrie.

Activitatea de ghişeu se va desfăşura la sediul Primăriei Işalniţa din com. Işalniţa, str. Preot Grigore Ţolescu nr.22, jud. Dolj. Programul de funcționare va fi zilnic, de luni până vineri, între orele 8.30 – 10.30.
Persoanele domiciliate în judeţul Dolj care au nevoie să obţină actul de identitate într-un termen mai scurt decât cel afişat la ghişeele serviciilor publice comunitare de evidenţă a persoanelor competente, se pot adresa telefonic la D.P.C.E.P. Dolj pentru a se programa la numerele de telefon 0351.437.038 sau 0351.437.039. Programările telefonice se pot face pe durata programului de lucru, zilnic, de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00.
Actele de identitate emise vor fi eliberate cetăţenilor de la sediul D.P.C.E.P. Dolj situat în mun. Craiova, str. Vulturi nr.9, jud. Dolj, în intervalul orar 15.00 – 16.00, în aceeași zi sau în ziua următoare, în funcţie de momentul depunerii cererii pentru eliberarea actului de identitate, excepție făcând situaţiile în care sunt necesare verificări în teren pentru a se face dovada adresei de domiciliu sau a identităţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Joe Biden va avea consultări cu nouă țări est-europene...

Președintele american Joe Biden va avea joi consultări cu...

ȘTIRI GdS