1.5 C
Craiova
luni, 6 decembrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDoljJandarmii craioveni și vâlceni au donat sânge

Jandarmii craioveni și vâlceni au donat sânge

40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mihai Bravul” Dolj și Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova au donat sânge, în cadrul campaniei „Doneză sânge! Salvează o viață!”.

Activitatea s-a realizat la sediul celor două unități de jandarmi, cu sprijinul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Craiova, în scopul de a crește gradul de conștientizare asupra importanței donării de sânge și de a încuraja cetățenii să participe frecvent la astfel de activități.

Peste 30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea s-au alăturat campaniei naționale “”Donează sânge! Salvează o viață!”.

Acţiunea umanitară se desfășoară în zilele de 07 și 08 octombrie a.c, în scopul conştientizării cu privire la faptul că sângele este un produs care nu poate fi cumpărat sau fabricat, ci poate fi obţinut doar prin donare benevolă, iar, prin bunăvoinţa fiecăruia dintre noi, putem contribui la salvarea persoanelor aflate în nevoie.  
La nivel local, dar și național, jandarmii sunt susținători ai campaniilor de donare de sânge, fiind deseori inițiatori și promovând donarea, pentru a trage un semnal de alarmă asupra importanței sângelui în salvarea vieților omenești.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

E oficial! Ce taxe de parcare vor plăti craiovenii...

Taxa de parcare pe domeniul public al municipiului Craiova a fost majorată cu 55%, din 2022.

ȘTIRI GdS