22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAl 61-lea ghişeu de evidenţă a persoanelor din Dolj, la Desa

Al 61-lea ghişeu de evidenţă a persoanelor din Dolj, la Desa

În localitatea Desa, în locaţia ce aparţine Primăriei situată în str. Prinţul Obrenovici nr.30, se deschide, începând din 1 octombrie, ghişeu de evidenţă a persoanelor care va funcţiona 4 zile lucrătoare pe săptămână.

Excepţie face ziua de miercuri. Programul de lucru va fi între orele 8.30 – 15.30, atât pentru primiri cereri cât și pentru eliberarea actelor de identitate.

Prin deschiderea acestui ghișeu, Consiliul Județean Dolj, Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj și Primăria Desa, doresc să ofere o oportunitate persoanelor din localitatea Desa care au nevoie de acte de identitate, reducând timpul alocat pentru depunerea cererilor, ridicarea actelor de identitate și costurile aferente.

Ghișeul este deservit de personalul angajat la Serviciul public de specialitate din localitatea Desa, va funcționa sub directa coordonare a Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj și va contribui la pregătirea funcționării autonome a Serviciului public comunitar local de evidență a persoanelor Desa.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate la SPCLEP Desa – tel:0251322496 sau la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj – e-mail: [email protected], tel: 0351437039, fax:0251421624.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS