6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljŞapte suporteri, sancţionaţi după meciul cu Dinamo

Şapte suporteri, sancţionaţi după meciul cu Dinamo

În urma meciului de fotbal dintre Universitatea Craiova și Dinamo București, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a sancționat contravențional 7 suporteri, cu amendă în valoare totală de 2000 de lei. Totodată, acestora li s-a aplicat măsura de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 6 luni și 1 an.

Suporterii au fost sancționati pentru consumul de băuturi alcoolice în arena sportivă și aruncarea în direcția suprafeței de joc cu obiecte de orice fel. În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Suporterii trebuie ca pe timpul competițiilor sportive să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice. Pe lângă amendă, li se poate aplica și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS