17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA VII-a acțiune umanitară „Dăruieşte din sângele tău, aproapelui!”, la Poiana Mare

A VII-a acțiune umanitară „Dăruieşte din sângele tău, aproapelui!”, la Poiana Mare

Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare a găzduit săptămâna aceasta a VII-a acţiune de donare de sânge, sub sloganul „Dăruieşte din sângele tău, aproapelui!”. 

Campania a fost organizată de Pr. Tinel Florin Dudău, slujitor la Paraclisul „Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici” din cadrul unității spitalicești. Recoltarea a fost făcută de către personalul specializat al Centrului Regional de Transfuzie Sangvină Craiova.

„Acțiunea «Dăruieşte din sângele tău, aproapelui!» a avut loc în ziua Odovaniei praznicului Înălțarii Sfintei Cruci. S-au putut aduna 26 pungi de sânge. După 7 acțiuni, s-au colectat 197 pungi de sânge. Le mulțumesc oamenilor minunați, deoarece au dăruit din sângele lor celor bolnavi. Sper să ne revedem înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului și cu siguranță vom continua seria acțiunilor umanitare, la care oamenii au răspuns de fiecare dată cu dragoste. Ne dorim ca și pe viitor să fim alături de cei aflați în nevoie și constatăm cu bucurie că tot mai multe persoane se alătură campaniilor pe care le inițiem, că există deschidere din partea lor. Mulțumim donatorilor și conducerii spitalului, pentru că de fiecare dată ne-a sprijinit în aceste demersuri”, a precizat Pr. Tinel Florin Dudău, slujitor la Paraclisul „Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici” din cadrul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS