16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Doi bărbați sunt căutați de poliție, după ce au plecat de acasă

Dolj: Doi bărbați sunt căutați de poliție, după ce au plecat de acasă

Polițiștii din Filiași au fost sesizați că, Frigioiu Oprea, de 47 de ani, din comuna Viziru, sat Lanurile, județul Brăila, a plecat voluntar în cursul zilei de 19 septembrie și nu a mai revenit la locuința sa din satul Fratoștița.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,75 m, greutate 80 kg, păr grizonat, ochi albaștri, față ovală, constituție atletică.

La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat în bluză și pantaloni de trening de culoare negru, iar în picioare purta papuci de culoare albastru.

Persoanele care dețin informații cu privire la bărbatul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Dispărut de pe 17 septembrie

Ieri, polițiști din cadrul Secției 12 Rurală Daneți au fost sesizați cu privire la faptul că, Drăgan Alexandru Marinel, de 24 de ani, a plecat voluntar în cursul zilei de 17 septembrie și nu a mai revenit la domiciliul său din comuna Mârșani.

Semnalmente : înălţime aproximativ 1,75 m, greutate 60 kg, păr negru, ochi albaștri, față dreptunghiulară, constituție atletică.

La momentul plecării, tânărul era îmbrăcat în pantaloni scurți de culoare negru, tricou de culoare verde tip camuflaj, geacă de culoare verde închis, iar în picioare purta pantofi sport de culoare negru.

Persoanele care dețin informații cu privire la tânărul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS