11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRazie a polițiștilor și jandarmilor în Segarcea

Razie a polițiștilor și jandarmilor în Segarcea

Poliţiştii și jandarmii doljeni au desfăşurat, ieri, între orele 19.00 – 23.00, o acţiune cu efective mărite în Segarcea, pentru prevenirea infracționalității stradale, faptelor cu violență, precum și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov2.

În urma activităţilor desfăşurate au fost legitimate peste 180 de persoane. Au fost controlate peste 110 autoturisme, 26 de societăţi comerciale verificate. Au fost instituite 3 filtre rutiere pe drumurile publice din zona de competenţă.

Astfel, au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 20.000 de lei, fiind reţinut un permis de conducere, retrase 2 certificate de înmatriculare şi confiscată suma de 621 de lei.

Totodată, poliţiştii au verificat 5 persoane faţă de care a fost dispusă măsura controlului judiciar sau arestului la doliciliu pe raza de competenţă.

Poliţiştii au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Valea Stanciului, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 561 B, pe raza comunei Gângiova, având o alcoolemie de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002, cu amendă de 1305 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, la punctul de lucru al unui agent economic din comuna Bîrca, a fost identificată o diferență de 400 de lei între suma de bani încasată efectiv și cea introdusă pe casa de marcat, care nu a putut fi justificată de administratorul societății.
Agentul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, fiind totodată confiscată suma de bani care nu a putut fi justificată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS