5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn tânăr, prins cu droguri în Craiova

Un tânăr, prins cu droguri în Craiova

Echipajele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj au depistat, ieri, în jurul orei 16.00, în Craiova, un tânăr care avea asupra sa substanțe care fac parte din categoria drogurilor de risc, potrivit IJJ Dolj.

Efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj, aflate în misiune în municipiul Craiova, au observat un tânăr care la vederea jandarmilor a devenit agitat, schimbându-şi brusc direcţia de deplasare.

Tânărul a recunoscut că deține substanțe din categoria drogurilor de risc

„Jandarmii au procedat la interceptarea şi identificarea persoanei respective, iar la solicitarea forţelor de ordine numitul C.I. a recunoscut că deţine asupra sa două plicuri de dimensiuni reduse ce conţineau doi muguri de substanță vegetală uscată de culoare galben-verzui, cu miros înțepător.

Având suspiciunea rezonabilă că substanța vegetală uscată face parte din categoria drogurilor de risc, jandarmii au procedat la ridicarea acesteia şi împreună cu actele de sesizare întocmite au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor“, potrivit IJJ Dolj

În conformitate cu prevederile art. 4, alin. 1, din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului ilicit de droguri, cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, constituie faptă de natură penală și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS