3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Un bărbat reținut pentru violențe a evadat din sediul Poliției

(VIDEO) Dolj: Un bărbat reținut pentru violențe a evadat din sediul Poliției

-

Un bărbat care fusese reţinut pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe a evadat duminică seara din sediul unui post de poliţie din Dolj, după ce a sărit pe geam. Poliţiştii au instituit filtre în judeţ şi în judeţele învecinate pentru prinderea acestuia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, duminică seara, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Şimnicu de Sus au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 57 de ani, din Şimnicu de Sus, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

“În timpul activităţilor de cercetare, cel în cauză a părăsit sediul poliţiei, prin escaladarea ferestrei de la parterul clădirii, îndreptându-se într-o direcţie necunoscută“, a transmis IPJ Dolj.

Bărbatul a fost găsit într-un șanț la aproximativ 800 metri de sediul Poliției

„În urma activităţilor de căutare, în jurul orei 00.05, barbatul a fost găsit și prins într-un șanț cu vegetație abundentă, de pe marginea unui drum secundar de pe raza comunei Simnicu de Sus, la aproximativ 800 metri de sediul poliției, de echipele de căutare formate din polițiști și jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca la finalizare să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă“, mai precizează reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbatul a fost introdus Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS