22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPalmieri pe bulevardul Calea București din Craiova

Palmieri pe bulevardul Calea București din Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu amenajările peisagistice din centrul Craiovei.

Bulevardul Calea București va beneficia de o amenajare peisagistică specială. Întreagă zonă verde mediană ce separă sensurile de circulație a intrat într-un amplu proces de înfrumusețare. După finalizarea lui ne vom concentra pe grădinile din fața blocurilor, unde va fi amplasat și un mobilier urban deosebit, la care lucrăm cu angajații RAADPFL.

Arbuști, plante și elemente decorative vor fi montate pe spațiile verzi de-a lungul bulevardului. În timpul nopții, acestea vor avea un farmec aparte, pentru că vor fi iluminate cu ajutorul unor proiectoare.

Amenajarea a început din zona Universității din Craiova și va continua pe toate spațiile verzi de la bulevard. Palmierii vor fi mutați iarna în serele RAADPFL, așa cum se întâmplă în fiecare an când se schimbă temperatura și vor fi înlocuiți cu brăduți. Până anul acesta, palmierii erau amplasați vara în Piața Prefecturii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS