7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljScandal la o sală de jocuri din Craiova

Scandal la o sală de jocuri din Craiova

Un bărbat din Craiova a fost agresat fizic de către un tânăr, în această seară, într-o sală de jocuri din municipiu. Scandalul a izbucnit în urma unor discuții în contradictoriu privind un aparat de joc.

Polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați prin apel 112 de o tânără de 24 ani din comuna Mischii, operator la o sală de jocuri electronice din municipiu, cu privire la faptul că, un bărbat de 43 de ani, din localitate, a fost agresat fizic de către un tânăr în urma unor discuții în contradictoriu privind un aparat de joc. Aparatul respectiv a și fost distrus de tânărul, potrivit IPJ Dolj.

Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului

Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, de catre un echipaj de ambulanță, nefiind transportat la spital întrucât a refuzat acest lucru.

De asemenea, bărbatul în cauză nu a dorit să formuleze plângere.

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu ,fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi distrugere.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea tânărului bănuit de comiterea faptelor sesizate si stabilirea situației de fapt, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS