38.3 C
Craiova
sâmbătă, 31 iulie, 2021
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Jandarmii din Craiova au donat sânge de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

(VIDEO) Jandarmii din Craiova au donat sânge de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

-

50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mihai Bravul” Dolj și Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova au donat, astăzi, sânge cu prilejul Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, sărbătorită în fiecare an la data de 14 iunie.

Donarea de sânge s-a realizat la sediul unității, cu sprijinul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Craiova, în scopul de a crește gradul de conștientizare asupra importanței donării de sânge și de a încuraja cetățenii să participe frecvent la astfel de activități.

La nivel local, dar și național, jandarmii sunt susținători ai campaniilor de donare de sânge, fiind deseori inițiatori și promovând donarea, pentru a trage un semnal de alarmă asupra importanței sângelui în salvarea vieților omenești.

Trebuie să înțelegem că sângele este o resursă importantă și înseamnă viață. Și, de ce nu, trebuie să ne gândim că și noi am putea avea nevoie, la un moment dat, de sânge.

În fiecare an, la data de 14 iunie, se celebrează, în întreaga lume, Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, prilej de a semnala necesitatea donării de sânge, dar și pentru a acorda un omagiu donatorilor de sânge.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

România a depășit pragul de 5 milioane de persoane...

Peste 5.000.000 de persoane au fost vaccinate împotriva Covid-19...

ȘTIRI GdS