10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Un geamantan abandonat a pus pe jar cartierul 1Mai

(VIDEO) Un geamantan abandonat a pus pe jar cartierul 1Mai

În această după-amiază un bărbat de 70 de ani a anunțat poliția că în spatele unui bloc situat pe Bulevardul 1 Mai, din localitate, se află un geamantan abandonat. La fața locului a fost dirijat un echipaj de siguranţă publică care a asigurat și delimitat perimetrul, precum și o grupă specializată din cadrul S.A.S. Dolj – Compartimentul Pirotehnic.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în cursul acestei zile, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție -Compartimentul Sisteme de Securitate, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competenţă, au fost sesizați de un bărbat de 70 ani, din localitate, despre faptul că în spatele unui bloc situat pe Bulevardul 1 Mai, din localitate, se află un bagaj (troller) abandonat.

La fața locului a fost dirijat un echipaj de siguranţă publică care a asigurat și delimitat perimetrul, precum și o grupă specializată din cadrul S.A.S. Dolj – Compartimentul Pirotehnic care a preluat cercetările pentru identificarea persoanei care a abandonat bagajul precum și verificarea conținutului acestuia.

Potrivit sursei citate, în urma deschiderii bagajului, s-a constatat că în interior se aflau doar articole vestimentare, fiind ridicat de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS