10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAcţiune de donare de sânge, la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare

Acţiune de donare de sânge, la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare

Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare a găzduit, miercuri, a VI-a acţiune de donare de sânge, sub sloganul „Dăruieşte din sângele tău, aproapelui!”.

Acţiunea a fost organizată de Pr. Tinel Florin Dudău, slujitor la Paraclisul „Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici” din cadrul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare. Recoltarea a fost făcută de către personalul specializat al Centrului Regional de Transfuzie Sangvină Craiova.

„Prima deplasare mobilă, de după Starea de alertă, a Centrului Regional de Transfuzie Sangvină Craiova a avut loc la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare, în data de 2 iunie, de sărbătoarea Sfântului Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava. Este o onoare, drept pentru care le mulţumesc! A fost o dorinţă a oamenilor de a dona, după o pauză de aproape un an şi jumătate. A fost o bucurie de a mă reîntâlni cu ostenitorii Centrului de Transfuzii, dar şi cu vechii şi noi donatori. A şasea acţiune: «Dăruieşte din sângele tău, aproapelui!» s-a încheiat. Rezultatul a fost unul extraordinar. S-au putut colecta 37 de pungi de sânge. Felicitări şi mulţumim tuturor!”, a declarat pr. Tinel Florin Dudău, slujitor la Paraclisul „Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici” din cadrul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS