10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljȘase doljeni care nu au respectat carantina, amendați

Șase doljeni care nu au respectat carantina, amendați

Poliţiştii doljeni au efectuat verificarea persoanelor care figurează în carantină conform listelor DSP, fiind depistate astfel 6 persoane care nu respectă măsura carantinării la domiciliu.

Astfel, poliţişti din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Filiași au constatat că un bărbat de 28 de ani, din comuna Argetoaia nu respectă măsura carantinării.
Bărbatul nu a fost găsit la domiciliu, fiind depistat ulterior pe DJ 606 A, între localitățile Argetoaia și Iordăchești.
Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000 de lei.

Tot poliţişti din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Filiași, au constatat faptul că o tânără de 19 ani şi un tânăr de 22 de ani, nu se aflau la adresa din comuna Argetoaia, sat Leordoasa, unde figurau ca fiind carantinaţi. Cei doi au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 1000 lei fiecare.

De asemenea, poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Craiova, în urma verificărilor efectuate la un imobil din Craiova, au constatat faptul că un bărbat de 36 ani, nu a respectat măsura carantinării impusă, fiind sancționat contravenţional cu 1.000 de lei. Aceeași amendă a primit-o și un bărbat din Teasc, sat Secui.

De asemenea, tot ieri, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Craiova, au constatat faptul că un bărbat de 35 de ani, din municipiu, nu a fost găsit la adresa la care figura ca fiind carantinat la domiciliu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS