9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrimăria Craiova face precizări în legătură cu contractele de furnizare a căldurii

Primăria Craiova face precizări în legătură cu contractele de furnizare a căldurii

Craiovenii branșați la sistemul de termoficare public vor plăti de vineri, 9 aprilie, căldura pe noua societate SC Termo Urban Craiova.

Având în vedere trecerea termoficării din sistemul public pe noua societate – SC Termo Urban Craiova, asociațiile de proprietari vor intra, în aceste zile, în posesia unui contract cadru de furnizare a căldurii, ce va fi semnat de SC Termo Urban Craiova și de asociațiile de proprietari/locatari, se arată într-un comunicat al Primăriei Craiova.

Pentru luna aprilie vor fi emise două facturi

Pentru luna aprilie vor fi emise două facturi pentru distribuția energiei termice către asociații: una emisă pentru perioada 1 – 8 aprilie 2021, pe vechea societate – Termo Craiova SRL și cealaltă factură, emisă pentru perioada 9 – 30 aprilie 2021, de noua societate – Termo Urban SRL.

Plata celor două facturi se va face în două conturi separate

Plata celor două facturi se va face, de către asociațiile de proprietari, în două conturi separate, pe fiecare societate în parte.
Toate informațiile legate de actele necesare pentru asociaţii și agenții economici la încheierea Contractului de furnizare energie termică se regăsesc pe site-ul noii societăți – Termo Urban Craiova SRL – www.termourban.ro.
P

entru mai multe detalii privind facturarea, cei interesați pot apela numărul de telefon: 0251/532.658.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS