16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljEveniment privat, întrerupt de polițiști

Eveniment privat, întrerupt de polițiști

Polițiștii doljeni s-au sesizat ieri cu privire la faptul că pe o rețea de socializare au fost postate imagini live de la un eveniment privat aflat în desfăşurare pe raza comunei Catane, satul Catanele Noi, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești și Secției 8 Poliției Rurală Rast, precum și o grupă de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj. Aceștia au stabilit că la o locație din comuna Catane, sat Catanele Noi, era în desfășurare un eveniment privat, o nuntă, la care participau mai multe persoane.

Organizatorul petrecerii a fost sancționat contravențional

A fost identificat organizatorul petrecerii în persoana unui bărbat de 35 de ani, din localitate, care a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 15.000 de lei.

Politiștii au identificat 30 de persoane participante la evenimentul privat

Oamenii legii au identificat 30 de persoane participante la evenimentul privat fiind aplicate 30 de sancțiuni contraventionale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 23.000 lei.
Verificările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor participante în vederea sancționării contravenționale a acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS